BUZ LAZER: HAKKINDA HER ŞEY!

BUZ LAZER NEDİR?

Buz Lazer; Soprano Ice, Soprano Ice platinum ve Soprano TİTANİUM cihazlarını kapsayan patentli bir markadır. Soprano TİTANİUM Alexandrite, Diyot ve Nd/YAG lazer dalga boylarını. Tek bir başlıkta birleştirmiştir. 3 dalga boyunun aynı sistemde olmasının avantajı ile tüm kıl tiplerinde etkili ve tüm cilt tiplerinde güvenli lazer epilasyon sunar. 

BUZ LAZER NASIL UYGULANIR?

Buz lazer, kullandığı kademeli ısıtma metodu ile kıl kıl köklerini tahrip ederken çevredeki cildin zarar görmesini önler. Ciltte yanık oluşma riskini neredeyse tamamen ortadan kaldırır. 

Kademeli ısıtma yöntemi daha yüksek enerji seviyesi kullanılmasına olanak tanıdığından özellikle ince ve açık renkli kıllarda istenilen etki sağlanır. Uygulama esnasında cildi buz gibi soğutan kontak soğutma sistemide neredeyse tamamen ağrısız bir epilasyona olanak tanır.

TÜM CİLT VE KIL TİPLERİNDE UYGULAMA / 4 MEVSİM EPİLASYON

Soprano titanium üç dalga boyuna sahip olduğu için bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenli lazer epilasyon yapılabilmesini sağlar. Yaz aylarıda dahil uygulamaya ara vermeden devam edilir. Bu bakımdan lazer epilasyon uygulaması diğer cihazlara oranla daha hızlı sonuç verir. 

ERKEKLER NEDEN DAHA ÇOK BUZ LAZERİ TERCİH EDİYOR?

Buz lazer epilasyonda, uygulama başlığı cildi ütüler gibi sürekli hareket halindedir. Bu yöntemle kıl kökünü tahrip edecek ısıya KADEMELİ olarak ulaşılır! Bu kademeli ısıtma metodu ve gelişmiş soğutma sistemi bir arada neredeyse tamamen ağrısız bir epilasyona olanak tanır. Uygulama başlığı cildi

 -3° C’ye kadar soğuttuğundan uygulama esnasında cilt buz gibi serinler. Sadece çok hafif bir ısı hissi olur. Özellikle erkelerde sırt ve göğüs bölgesi gibi derin yerleşimli kılların epilasyonunda çok daha yüksek seviyede enerji kullanılabilir. 

EPİLASYON 1. SEANSINDAN SONRA KILLAR NE ZAMAN DÖKÜLÜR?

Dökülme süresi kılların bulunduğu bölgeden bölgeye değişiklik göstersede lazer epilasyon sonrası uzayan kıllar ortalama 2-3 hafta içerisinde dökülür. Seanslar ilerledikçe kılın yapısı incelip zayıflayacağından kılın çıkma hızı ve dökülme süresi uzayabilir. Kişinin epilasyon sonrası kıl dökülme süresine kadar bekleme zorunluluğu yoktur zaten uygulama bölgesindeki kıllar döküleceğinden bu süre aralığında yüzeysel temizleme işlemi yapabilir. Kişi dökülme hızını izlemek kontrol etmek isterse bu süre aralığında hiçbir kıl temizleme işlemi yapmamalıdır. 

YÜZ BÖLGESİNDE LAZER EPİLASYON

Yüz bölgesinde; lazer uygulamaları arasında en başarılı cihaz soprano titanium cihazıdır. Fakat her yüz kıl tipinde aynı başarıyı göstermeye bilir. Öncesinde kılın yapısını mutlaka görmek uygun olup olmadığına uzman tarafından bakmak gereklidir. 

TÜM CİLT VE KIL TİPLERİNDE UYGULAMA/ 4 MEVSİM EPİLASYON

Soprano titanium üç dalga boyuna sahip olduğu için bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenli lazer epilasyon yapılabilmesini sağlar. Yaz aylarıda dahil uygulamaya ara vermeden devam edilir. Bu bakımdan lazer epilasyon uygulaması diğer cihazlara oranla daha hızlı sonuç verir.