EPİLASYON 1. SEANSINDA SONRA KILLAR NE ZAMAN DÖKÜLÜR?

Dökülme süresi kılların bulunduğu bölgeden bölgeye değişiklik göstersede lazer epilasyon sonrası uzayan kıllar ortalama 2-3 hafta içerisinde dökülür. Seanslar ilerledikçe kılın yapısı incelip zayıflayacağından kılın çıkma hızı ve dökülme süresi uzayabilir. Kişinin epilasyon sonrası kıl dökülme süresine kadar bekleme zorunluluğu yoktur zaten uygulama bölgesindeki kıllar döküleceğinden bu süre aralığında yüzeysel temizleme işlemi yapabilir. Kişi dökülme hızını izlemek kontrol etmek isterse bu süre aralığında hiçbir kıl temizleme işlemi yapmamalıdır. 

Duis voluptatum est ex. Id vis consequat consetetur dissentiet, ceteros commune perpetua mei et. Simul viderer facilisis cu usu. Legimus tractatos splendide ei nec, cu ferri adversarium his, ne nam cibo movet viris.

YÜZ BÖLGESİNDE LAZER

EPİLASYON

Yüz bölgesinde; lazer uygulamaları arasında en başarılı cihaz soprano titanium cihazıdır. Fakat her yüz kıl tipinde aynı başarıyı göstermeye bilir. Öncesinde kılın yapısını mutlaka görmek uygun olup olmadığına uzman tarafından bakmak gereklidir. 

GENİTAL BÖLGE LAZER EPİLASYONU YUMURTALIKLARA ZARAR VERİR Mİ, KISIRLIK YAPAR MI?

Hem kadın hem de erkek genital bölge lazer uygulamasında akla ilk gelen sorulardan biri budur. Lazer epilasyon 1997 yılında FDA onayı alarak, etkili olmasının yanı sıra vücuda ve çevre dokulara zarar vermeyen bir uygulama olduğunu da bilimsel olarak kanıtlamıştır. Lazer epilasyon esnasında lazer ışını cildin sadece birkaç milimetre derinliğinde bulunan kıl kökünü hedefler. Yumurtalıklar ve diğer iç organlar çok daha derin yerleşimli organlardır. Lazer ışını hiçbir iç organa ulaşmaz, yumurtalıklara ve hiçbir iç organa zarar vermez, kısırlık yapmaz.