Buz lazer epilasyonda, uygulama başlığı cildi ütüler gibi sürekli hareket halindedir. Bu yöntemle kıl kökünü tahrip edecek ısıya KADEMELİ olarak ulaşılır! Bu kademeli ısıtma metodu ve gelişmiş soğutma sistemi bir arada neredeyse tamamen ağrısız bir epilasyona olanak tanır. Uygulama başlığı cildi

 -3° C’ye kadar soğuttuğundan uygulama esnasında cilt buz gibi serinler. Sadece çok hafif bir ısı hissi olur. Özellikle erkelerde sırt ve göğüs bölgesi gibi derin yerleşimli kılların epilasyonunda çok daha yüksek seviyede enerji kullanılabilir. 

ERKEKLERDE ÖZEL BÖLGE; GENİTAL EPİLASYON

Erkeklerin genital bölgede lazer epilasyonu yaptırma sebeplerinin başında bölgenin temizliği ve hijyeni gelir. Bu amaçla tıraşlama işlemleri hem sürekli tekrar gerektiren geçici çözümlerdir hem de kıl batmasına, tahriş ve kaşıntıya neden olabilmektedir. Bu nedenle günümüzde erkekler etkili ve kalıcı sonuçları nedeniyle genital bölgede lazer epilasyonu tercih etmektedir. Erkeklerde kuyruk sokumu bölgesinde oluşan kıl dönmelerini önlemek için de lazer epilasyon en iyi çözümdür. Ayrıca yaş ve aşırı kilo nedeniyle genital bölgenin temizliğini yapmakta zorlanan kişiler için lazer epilasyon ideal bir yöntemdir. 

KUYRUK SOKUMU LAZER EPİLASYONU KIL DÖNMESİNİ ÖNLER Mİ?

Kıl dönmesi (Pilonidal Sinüs) daha çok erkeklerde kuyruk sokumu bölgesinde görülen bir cilt hastalığıdır. Sırt ve ense gibi aşırı kıllanma olan bölgelerden dökülen kıllar ciltteki gözeneklerden içeri girerek cildin içinde birikirler ve bu kıl yumakları kiste neden olurlar. İçi sıvı dolu olan bu kistik yapı enfekte olduğunda ise apse gelişir. Kişinin yaşam kalitesini düşüren bu olguda ağrıya kokulu akıntı da eşlik eder. Çözüm cerrahi tedavidir. Cerrahiden sonra kıl dönmesinin tekrarlamasını önlemek için bölgenin kıllardan temizlenmesi gerekir. Bunun için de lazer epilasyon en ideal çözümdür. Özellikle vücut kılları yoğun ve sert olan kişilerde olası kıl dönmelerini önlemek için de kuyruk sokumu lazer epilasyonu önerilmektedir

  • Mix ea viderer sanctus indoctum.
  • Probo omnes fuisset ius an.
  • Id eripuit veritus ius, et sit veri.
  • Possit theo phrastus

Ludico ornatus volutpat duo id, utinam adipiscing sit ei. Vix audiam impetus percipitur ut, vix dicant phaedrum ut. Sed doctus accusata ex, no porro facete usu. Vocent phaedrum scripserit cu vix, ex tota meis eum.